Barang bayi

Hai semua. Saya nak tanya, barang-barang bayi kat mana lebih murah? Beli online mcm kat Shopee atau pergi mana-mana baby fair? Ini pengalaman pertama saya. Harap ada yg sudi share. Terima kasih.

21 Balas

Cuba survey online dulu.. Survey ja jgn beli ya. Take note harga n shipping cost total brapa. Lepas tu pergi expo or baby mall. Compare harga. Ada certain benda sebenar beli kat kedai lagi murah, terutama tgh year end sale ni. Tapi certain benda mcm botol susu, mmg shopee/lazada lagi murah. So tips dia ialah compare. Xperlu byk pun just cari 2 or 3 shop.