Sakitttt

Hai semua nk tya kenapa area yg saya tanda tu sakit sgt ye. Kalau tdo nk ubah sisi mengiring dari kiri ke kanan mesti sakit. Nak bangun dri katil mesti sakit kt tulang tu. Nk jalan pun sakit. Knp ye? #firstbaby #31week

Sakitttt
43 Balas

Laaa saya igt saya sorg je yg sakit mcm ni. Rupanya ramai. Saya dah risau gila sbb makin nak dekat hari makin sakit pulak rasa. Haritu urut sekejap pastu hilang, ni datang balik. Hopefully lepas bersalin hilang la ek. Seksa betul nak ubah posisi waktu tidur. 😔😔

3y ago

Exactly 😂 maka nya kita yg rasa sakit ni diam2 and sakit sendiri je la.