Newbornnnn

Hai semua nak tnya normal ke newborn tak tido malam..usia baby baru dalam 25 hari..tapi sejak² nie dia selalu berjaga dalam kol 2 sampai lah ke subuh...dah buat macam² Cara tapi baby masih tak tido dan mata dia betul² segar..tnya mak mertua..dia kata sbb baby dh bnyak tido petang.. betul ke?#firstbaby #ingintahu #seriusnanya

17 Balas

Mcm anak sya yg prtma..tngh mlm bangun subuh Bru tidr.. Mcm2 dh buat ttp tk jln.. Sy yg pla mgntuk,tpi bila bby dh tidr segar pla Mata ni😌

ank first sy dlu mcm nii... mse bulan pertama. org ckp nk tukar bulan... smggu lbih jugk la dia xnk tdur mlm.. sbuh bru tdur 😅

Ank sy lak xsmpai sebulan da pandai borak..Pandai nk house tour at home.. Jd husband la byk tolong keliling umh dlu baru tdo..

Cuba ttup lampu sis,,susu kan dia lepas tu ibu boleh zikir2 smbil tepuk2 montot dia hahaha..sy buat mcm tu

2y ago

saya tutup lampu tpy masih pasang lampu tido... keadaan nya masih sama...ouh lupa nak bagitau saya dah nyusukan smbil tepuk montot dia smbil goyang badan saya slow sbgai ganti buai plus dgn zikir skali tpy masih segar..kalau keadaan Tu normal Alhamdulillah..pape pon terima kasih Sis bagi cadangan😄

normal sis , bby saya umur genap sebulan dah xberjaga malam . minum susu lpastu tdo balik ..

2y ago

Alhamdulillah kalau benda tu normal..😆risau tgok dia tak tido malam dok fikir nape...

awak cuba follow page fb baby language dekat sana bnyk ilmu pasal baby kita boleh dpt☺️.

mmg cm tu ank sy start bgun. .2pagi smpai pkul 6. .