Usia kehamilan

Hai, saya newbie lagi, nak tanya. Period saya teratur setiap bulan dan bulan ni sepatutnya saya period hari ahad haritu tapi delay sampai sekarang. Semalam saya saje buat upt, naik macamni. Soalan saya, masih terlalu awal ke untuk mengharap ?

Usia kehamilan
25 Balas

Congratulations dear.....

taniahh sis.. jaga elok2

jaga kandungan elok2.

thniah sis..clear sgt dh tu

4y ago

terima kasih 🥰

InsyaAllah positif, tahniah

4y ago

aamiin harap harap sungguh lah positif. belum chcek Dr lagi ni. huhu terima kasih ya puan 😊

mengharapkan apa ?

Pregnant tuu 😁

Positive ni😍 Tahniah!

4y ago

in shaa Allah harap harapnya betul positif. belum pergi check Dr lagi. Hihi terima kasih 😘

Tahniahh sis.. Jga elok2

4y ago

terima kasih 🤗

Positif dah tu..