bsp klinik swasta

hai .. saya nak tye kalau buat test bsp dekat klinik swasta berapa ye bayarannya ?

5 Balas

Tak pasti berapa tgok klinik jugak tapi rasa murah je kot.masa baru2 hari tu akak buat kat farmasi 3 henget je sekali buat. Tapi dah sangkut gdm terus beli mesin buat sendiri kat rumah tak larat nak gi farmasi 4 kali sekali buat

Pergi farmasi je bru rm3.... Tpi lgi baik sis buat sendiri je... Jimat... Beli alat utk check bsp kt shopie... Murah je... Saya beli tk sampi rm40 ringgit.. Sbb kena kerap buat 2 mggu sekali....

4y ago

mmg jimat .. tpi saya ni 1st time .. hari khamis mggu lepas minum air gula .. sgkut plk .. baru tdi kk call nak buat bsp untuk esok 😅

Sis larat ulang alik sampai malam xpe 😂 saya first time terus beli glucometer tu , yg mcm KK punya la rm100+ yg shopee pun ad 40+ ..

4y ago

Oh patutla , xpe next time buleh beli .. hehe harap gdm on diet jer hehe

Xsilap rm5 tp depend on klinik jgk 😂

Pi farmasi je. Rm3 sekali test