Bleeding during 5weeks pregnancy

hai sape sini pena ada bleeding with pain kat bwah perut sblah kiri masa awl2 prgnancy ? share story bole .. sedang mengalami skrg .. #

4 Balas

Better awak pergi hospital ya . Macam saya 5 weeks ada bleeding & cramp belah kiri juga . Fresh blood & rasa sakit mungkin contraction , then disahkan keguguran bulan 8 haritu

2y ago

Sehari jugak sis fresh blood juga , saya terus pergi emergency . Bila tvs scan pun still tak nampak kantung rupanya kantung dah turun kebawah nak keluar sbb tu saya ada rasa sakit contraction tu .

sy bleeding masa minggu ke 7..cepat2 pegi klinik doc scan bawah alhamdulillah jntung bby masih ada...keadaan masih ok..doc bagi ubat kuat rahim...skrg baru masuk 8minggu

2y ago

ya fresh blood...xbanyak sikit saja...

Pergi hospital. Bleeding dan sakit .. better pergi hospital cepat sis

2y ago

Okay jgn stress semoga dipermudahkan urusan awak

better cepat2 jumpa Dr, dari situ Dr akan evaluate and advice.

2y ago

Saya pun bleeding and ada rasa sakit bawah perut belah kanan tapi doktor xde kata apa. Tggu 2 minggu lagi