Last period 1/8.. Tp UPT negetif

Hai.. Sapa yg mcm sy.. Sy xpernah period delay.. Tp kalini delay hampir 2mingu..dah beberapa kali chect UPT smua negetif.. Mcm mana ye..

1 Balas

dia mcm ni sis lambat period ni Ada dua masalah je.. pregnant or hormone tak balance Tu je...Kalo sis sblm ni xpenah lmbt period or period regular pastu upt negative boleh jadi masalah hormone...maybe sis Ada ambk supplement or ubat² ke yg boleh menganggu hormone untuk Bulan ni...or ada stress ke..atau sis xjaga pemakanan ke...sy lmbt sebulan lebih dekat 2bulan lagi masa tu..upt memg sentiasa test pepagi urine first bgn tido...still negative..xpelah mgkn bukan rezeki sy lagi....sy regular period memg cuak kalo lmbt period sehari dua...😀tapi sy dptkan pengesahan dr doktor and ada masalah hormone tak balance jadi ikut nasihat doktor la..alhamdulillah dah okay period sy...Kalo sis xyakin jugak Kan sis pegi klinik swasta mtk buat ujian darah betaHcg Tu lagi tepat padat and accurate...selagi xperiod Tu try jela upt..mana tau rezeki buat sis Dan suami...🥰 semoga dipermudahkan segala urusan