Minum air gula

Hai nk tanya, kita kene minum air gula sbb berat naik mendadak je ke atau mmg setiap kali pregnant akan minum jgk air gula walau sekali?

14 Balas

apa yg sya tahu biasa umur 25 keatas bru kena minum air gula.. kalau mak ayah ada kencing manis pun kena minum jgk.. kalau bacaan gula ok, xyah minum dah rasanya.. dan kalau berat naik mendadak pun kena minum jgk tpi misi kata tgk atas berat badan dan ketinggian kita jgk..