pampers

Hai nak tanya,biasa pampers untuk baby newborn berapa paket guna dlm masa sebulan?atau berapa keping guna dlm masa sehari?

17 Balas

Saya guna around 6packet huggies size nb.around 6pcs a day sbb kulit anak saya sensitive..selalu kena rashes.awak kena beli eash cream just incase anak awak kena rash. Nb baby mmg kerap berak n kencing.kalau nak jimat awak beli lampin.tapi lampin kalau 1kali dia kencing awak kena terus tukar and lampin juga bocor. Kalau wipes saya guna dalam 4pkt sbb taik baby melekat.