Saya keliruuu

Hai, nak tanya. Kandungan sy sekarang 4w4d. Normal ke kalau takde alahan, morning sicknesss??#firstbaby

44 Balas

Haiii…sis Normal ja,.sbb kadg alahan setiap ibu2 mengandung ni tdk sama,.sy pun macm sis juga kadg tertanya2 sama husbnd knpa sy ni macam rasa tk mengandung tk rasa pening semua mknan pun ok ja lalu kt tekak,.hihihi,.masuk 12minggu baru timbul alahan morning sickness tu dan sampi la masuk 5 bulan kandungan baru rasa ok sikit alahan tu… syukur kalau sis tk ada alahan sepanjang proses mengandung ni…🤗