Saya keliruuu

Hai, nak tanya. Kandungan sy sekarang 4w4d. Normal ke kalau takde alahan, morning sicknesss??#firstbaby

44 Balas

Normal, kdg pertengahan kdg hujung trimester baru ada alahan.. Tapi kdg, langsung xde alahan sehingga melahirkn.. Mcm sy, baby ke 3 nie dari Sebelum tahu pregnt lagi sehingga la bby lahir.. Memang xde alahan langsung.. Alhamdulillah.. Risau juga kalau ada, sbb 2 anak sy Sebelum nie memang ada alahan 😅 boleh dikatakan teruk juga lagi2 anak first.. 😂.. So bersyukur la kalau xde alahan..