Saya keliruuu

Hai, nak tanya. Kandungan sy sekarang 4w4d. Normal ke kalau takde alahan, morning sicknesss??#firstbaby

44 Balas

Normal masih awl tu, sy tau pregnant masa 7w pn blm ada apa2 morning sickness.. Morning sickness sy start masa 9w dan berakhir masa 11w dan morning sickness sy x teruk, tiada muntah. Kurang selera makan je la, tp still boleh paksa diri untuk makan tiap kali lapar bukan yg makan je terus muntah. Lain org lain pnglaman morning sickness so jgn risau klu awl2 xde morning sickness tu semua normal.. yg ptg tiada bleeding kandungan awk dikira normal la tuu..

1y ago

@Nursuhada sama2 😊