ibu menyusu berpuasa

Hai mummy2..sya baru 66day jadi mama..bby sya dmm, dua kli dh sya bg ubt dkt bby..ubt yg klinik bg..tpy bby sya muntah..dia x blh nk mkn ubt..apa yg ptt sya buat..sya berpuasa..ramai yg ckp sya kena telan ubt n menyusu dkt bby..

12 Balas

ank sy prnh dmam time 2 baby baru 4bln..wlpn doc sarakn bg ubat tp sy xbgi.. sy mkn vitmin c.. bykn mnum i msk suam.. lbihkn sayur dan buah... utk bg susu sy bkualiti.. kl susu bkualiti, susu kan baby kerap kali utk bg antibody nya kuat.. dlm msa 2 hari bby sy dh sehat.. time tu baby sy dmam, batuk dan selsema.. elekan bg ubat kl boleh... susu ibu sgt bgus dri ubt