gerakan baby 29weeks

hai mummy2..gerakan & tendangan baby sy kategori tidak berapa kuat..sstgh ibu akan nmpk perut berombak kan,tapi sy jarang..adakah sbb baby sy girl so dia tak brp kasar@aktif? hr ni dh start kira gerakan baby,dh pukul 1 baru dpt 3 gerakan tu pun slow..mummy2 ada pengalaman mcm sy tak?

10 Balas

Asalkan cukup 10 gerakan ya mommy..try minum air sejuk n baring..nnt dia lg kuat ok

4y ago

tapi mcam saya pregnant 24 week saya minum air sejuk baby mengeras pulak normal ke ??