gerakan baby 29weeks

hai mummy2..gerakan & tendangan baby sy kategori tidak berapa kuat..sstgh ibu akan nmpk perut berombak kan,tapi sy jarang..adakah sbb baby sy girl so dia tak brp kasar@aktif? hr ni dh start kira gerakan baby,dh pukul 1 baru dpt 3 gerakan tu pun slow..mummy2 ada pengalaman mcm sy tak?

10 Balas

Normal kut tu sis.. Janji cukup 10 dalam masa 12 jam tapi kalau sis macam tak berapa yakin sebab baby gerak lembut sangat sis try pancing dia bagi dia gerak, usually kalau baby okay insyaAllah dia gerak gerak lepas kita buat gitu