Luar rahim?

Hai mummy2 semua... baru2 sy pegi scan.. just nk tgk kantung baby.. ikot kn last period sy 12/2/2020.. sepatut nya dh 6 minggu lebih.: masa scan doctor ckp x nmpk kantung saya... buat tvs pon still x nmpk jgk.. doctor ckp maybe luar rahim.. ??.... betahcg 5ribu lebih.. tapi masa scan doctor ckp kandungan dlm 4 minggu je.. sy keliru.. umur sy 41 tahun... ???.. doa kn kandungan sy selamat dlm rahim saya...

1 Balas

semoga xda apa2 dan bby dlm kandungn selamat..mcm sy period last 17/2..skg blm.period lg..nipple sensitive sgt n badan panas2 suam..chek upt samar..cek opk positif..ada harapan x saya preggy?

4y ago

Insyaallah.. semoga ada rezeki awak.. mcm sy.. rasa demam on off 2 hari jgk.. hari ke 3 chek upt pon samar2 jgk.. sy buat betahcg.. alhamdullilah.. sy pregnant