Ruam susu di muka

Hai mummy semua, nak tanya. Baby saya ruam dkt muka, ok ke pakai allano lotion? Ada mummy yg experience tak? Kulit baby mula kering skrg ni..risau#pleasehelp #Needadvice

2 Balas

sy ada jugak nak guna allano tu kat anak sy..tp bila baca kat belakang ingredient dia bnyk sgt chemical..so sy jd takut pulak nak letak..kulit baby sy kering sy guna aquos cream klinik kesihatan bagi..pastu beli cetaphil baby lotion..setakat ni serasi dgn anak sy