risau... ?

"hai mummy's normal ke baby dlam kandungan masa 4 bulan dia kuat active selalu gerak kuat... Selepas 5 bulan dah x terlalu kuat tendang dn jarang... Kadang dia gerak jgak tpi x kuat mcam masa 4 bulan tu... mummy²x smua perna rasa tak

1 Balas

Kdg sbb ruang dlm rahim mkin kcik sebab bby mkin besar n tu sebb kurg rasa pgerakan bby. Sye time 5 bulan pon rasa aktif. Skrg 7 bulan kurg ckit lbh pada mngeras perut