Sakit induce @ sakit czer

Hai mummy's Nak tanye..kalau diberi pilihan...sakit induce ke sakit czer....skrg sy 37wk bb breech....td buat ecv xberjaye..sbb bb da engaged...so doktr bg date utk czer 38wk+ nti..tp klu bb da pusing doktr akn bg pilihan utk bersalin normal dan akn di induce sbb sy gdm on dc Tq mummy y sharing!

6 Balas

Klau bby mmg dh pusing nnti pilih induce pun ok..in syaa Allah boleh normal.. Bukan smua org induce confirm czer.. Dan sakit bersalin tu induce ke x induce, bahagian sakit tu rezeki masing2..sy pernah induce, bagi sy sama je mcm sakit bersalin yg lain..