Routine tidur

Hai mummies nak tanya is it normal for one month baby untuk lambat / susah nak tidur, usually before ni bagi susu then dia akan tidur dah biasa routine every 3 hours bangun. Tapi dua tiga hari ni dia lambat nak tidur tapi dia tak lapar sebab tak nangis. Just awake and buat ‘ekk ekk ekk’ sound. Malam pon macam tu. Saya just takut dia overtired. Ada mummies yang baby nya macam ni tak ?

5 Balas

Sama dengan baby sy 😂 kita layankan ja lah mommy 🤣 semoga sabar dan tabah 🤍