Uri kat bawah . Help ?

Hai , mummies . Macam mana nak kasi uri naik ke atas ya ? Saya pi check up and scan , doktor cakap uri saya kat bawah then pesan jangan risau , nanti uri akan naik sendiri . Tapi setiap hari saya sakit kat bahagian bawah perut ni rasa macam ada yang menekan . Nak tidur pon rasa sakit . ? Btw , saya 22weeks .

1 Balas

betul kata doc tu. uri akan naik sendiri nanti. elakkan buat kerja berat2.

5y ago

Ada apa apa effect tak masa nak bersalin nanti ? Even lambat lagi due , 27/1/20 , takut uri tak naik je ni .