Kulit perut..

Hai morning mummy2 semua...sy baru prgnnt 7 weeks first baby..nak tny klu xnk bagi kulit perut pecah nak sapu ape yg bagus ye..tlg bagi pendapat..

11 Balas

Sy start sapu ni time 8 minggu. Stiap pagi lepas mandi. Free from stretch mark smpai skrg 38 weeks

5y ago

Beli kt farmasi mana2 ada. Sy beli kt watson. 38 lebih kot sbekas. Tp berbaloi la thn je smpai skang sebekas sbb pakai skali shari scubit. Nk sapu lebih2 pn boleh. Better pakai lepas mandi absorption dia bagus sikit. Jgn fokus kt perut je. Kt tepi2 pinggang kt breast. Sbb nnt smue akan stretch