Scan bby x nmpk

Hai momy sume.. Sy nk tnye bln lpas sy cek upt positif.. G klinik double cmfirm skli scan masa 2 ngam2 4 week nmpk gk la ade mcm seketul kcik dktor kta bby bru nk jd sruh dtg 2 week lg. Td g scan lngsung x nmpk apa plk skg da 6 week lbh. Cek air kncing double line. Sy g klinik lain2 sbb klinik rtu x bkk.knon nk scan nk tgk jntung dktor sruh dtg lg 2 week ada mcm sy x. Normal ke. #ingintahu

7 Balas

normal, sy scan 8 weeks bru nmpk kntung,janin dan hearthbeat

2y ago

alhamdulillah.. skg 36 week