Scan bby x nmpk

Hai momy sume.. Sy nk tnye bln lpas sy cek upt positif.. G klinik double cmfirm skli scan masa 2 ngam2 4 week nmpk gk la ade mcm seketul kcik dktor kta bby bru nk jd sruh dtg 2 week lg. Td g scan lngsung x nmpk apa plk skg da 6 week lbh. Cek air kncing double line. Sy g klinik lain2 sbb klinik rtu x bkk.knon nk scan nk tgk jntung dktor sruh dtg lg 2 week ada mcm sy x. Normal ke. #ingintahu

7 Balas

Sama mcm saya scan da 6 week tp dlm scan bru 4 week nmpk la baby skli 9week scan nmpk kantung je.. Pastu ade fibroid.. Appt pakar 3mggu lagi hrp buat tvs nmpk la bby n jntg

2y ago

Amin.... Esok appt tvs. Mlm ni ade kluar darah sikit cm period prut pon ade rasa sakit sikit hrp2 smua ok