Scan bby x nmpk

Hai momy sume.. Sy nk tnye bln lpas sy cek upt positif.. G klinik double cmfirm skli scan masa 2 ngam2 4 week nmpk gk la ade mcm seketul kcik dktor kta bby bru nk jd sruh dtg 2 week lg. Td g scan lngsung x nmpk apa plk skg da 6 week lbh. Cek air kncing double line. Sy g klinik lain2 sbb klinik rtu x bkk.knon nk scan nk tgk jntung dktor sruh dtg lg 2 week ada mcm sy x. Normal ke. #ingintahu

7 Balas

Kiranya skrg dalam 6 weeks la ye? Masih awal lagi. Jadi normal kalau tak nampak. Ada org yg nampak awal, ada org yg nampak lambat. Jgn risau atau overthinking ye. Jaga diri, jaga makan, makan vitamin dan folic acid mcm biasa. Nanti dah lama sikit lagi boleh pegi check lagi. Dalam 8 minggu mcmtu.

3y ago

normal sis.sya scan 10 weeks baru nmpak.sebelom tuh cek xnmpak pun tapi upt +ve