Period x datang lagi...

Hai moms.... Sya bersalin hari tu 27/6/22... Sebelum cek out hospital 28/6 tu ada ambil jarum perancang... Sekali tu ja n x sambung dah ambil... Sampai sekarang period x datang lagi.. Baby full bf... Risau juga nie period x datang lgi...takut kang trmngandung pla... Ada moms² boleh share info or pengalaman ke mcam nie...

2 Balas

ye,saya bersalin bulan 8..lepastu 10 xdtg cuak gak ,,cek upt negative . simptom period MMG ada,,period DTG lmbt sikit drpd biase,,biase 16hb,tp Kuar hujung bln .tulaa ingt termengandung haha