cara guna OPK

hai moms ! nak nanye klu cek opk waktu ssuai pukul brpa ea? lpastu klu harini kita cek pkul 12tghari..esknya kena cek waktu yg sama ke? #seriusnanya #TTC

4 Balas

seelok nya cek lepas 2 minggu dr trikh asal period.. cek msa kencing pertma bila bgun.. sblom nk guna upk tu, bca dan fahami btol2 cara penggunaan dye.. sbb upk pon ada bbrpa jnis..

3y ago

tula.. salah tgk plak opk dgn upk😅

Hai, waktu tgh hari sesuai juga. Ye, kena waktu yg sama cek setiap hari sampai jumpa hari ovulasi iaitu double line sama terang.

Saya check time yang sama setiap hari. 1pm. Puasa 2 jam sebelum test.

cek waktu pagi first urine