Tanda tanda bersalin

Hai mommy² sekalian..mcm mna nak tahu ya kalau itu tanda² lagi mw bersalin..skrg perut asyik² mengeras...pinggang pun sakit sekejap hilang sekejap.. Firstbaby 36m3h

1 Balas

Yg sy tau, tanda2 air ketuban dah keluar, ada keluar darah cket n contraction yg sakit & kerap dlm setiap 5 minit atau kurang drpd tu.pastu ada rs cm nk terberak sgt2 la.mama suruh sy pastikan ada 2 tanda tu, br g spital..sy pn tgh tgu hari ni sis..now dh 38wks 2 days..doakan sy mudah bersalin dan sy n anak, dua2 selamat ye..sy doakan sis pun dipermudahkan dan selamat dgn anak nnt..

3y ago

aamiin