Pergerakan baby

Hai mommy2, saya nk tnya . Skrg saya dh 32 minggu . Pergerakan baby saya perasan makin halus . Gerak tu gerak , tp tak mcm selalu . Org ckp sbb ruang dh sempit, tu jd mcm ni . Selama ni saya kira kuat baru consider 1 pergerakan. Klau yg mcm dia dok pusing, goyang, bergetar semua tu, mommy2 consider 1 pergerakan tak ? Minta pandangan ye mommy2 😥

1 Balas

sma la kita..

3y ago

Jadinya mcm mne ye ? Normal ke tak ? Ibu kira klau pusing tu 1 pergerakan ke klau mcm dia tendang kuat baru kira 1 pergerakan ??