22 weeks 5days

hai mommy2 nak tanya normal ke 22weeks baby ttbe tak active mcm slalu start i perasan bby dh jarang tendang 18hb and smpai skrg dh masuk 23weeks . kalau tk selalu memang ketara diaa active sangat , agak risau ttbe dia senyap jeee mommy2 penah kee mcm ni ? #pleasehelp #firstmom

5 Balas

Sama la Saya... sebelum ini baby aktif... masuk minggu 21 Mula kurang aktif. Ingatkan baby merajuk sebab Saya puasa huhuhu mudah-mudahan baby sihat hingga lahir nanti