Minum air gula

Hai mommy sklian.. Ada tak petua utk minum air gula tanpa muntah.. First try haritu.. gagal.. 😣 esok kene repeat lagi.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

30 Balas

bawak ayaq masak botol... masa minum tu. jgn minum seteguk seteguk mmg akan muntah... minum sekali teguk sambil curi curi cikit nafas... sbb time sya minum ritu... saya buat cm tu... nurse terkejut sbb saya org pertama minum hbs awal tnpa muntah hahahaha