Details Scan

Hai mommy. maaf ye nk tanya. sy dh 18w. sy de baca yg details scan kena buat masa 20w mcm tu. biasa kalo check up KD, nt KD yg buat atau kita kena buat sendiri? maksudnya kita pi buat kt klinik swasta sendiri ke? atau KD akan refer ke klinik O&G hospital ye? sbb doktor.plan pd last check up 32w br nk refer hospital. mohon bantuan ye...#ingintahu #firstbaby

5 Balas

detail scan kena buat sndiri kt swasta sis,sy alhamdulillah dh buat msa 22w hri tue...skrg dh 24w..

2y ago

tpt sy msa buat tue promo,dtle scan&5d RM155...Klau dtle scan sja RM99...ikut klnik sis xsmua hrga sma..