ubat apa yg perlu guna

Hai mommy ... knape ye dgn tekak anak saya..??? Ubat ape yg perlu guna utk hilangkan merah2 kat tekak anak saya..??

ubat apa yg perlu guna
22 Balas

Anak saya pernah juga ada ruam di celah kelengkang dan tempat alat sulitnya, saya letak minyak zaitun ja, Alhamdulillah.. sekejap ja hilang.

Try sapu minyak TYT insyaallah jd.. Ank sy dri baby smp besar guna mnyk tyt je.. X prnah bw p klinik ambik ubat..

Anak sy pernah kene .. jgn sapu bedak atau ape2 pd kulit bby bru lahir... lpas benti bru anak sy makin ok...

Anak sa pun satu mukha dia Kena to tau Nak ksih ubat APA bawa clinic bagi cream makin teruk badan pun ada

5y ago

biase hos klinik atau klinik swasta la trutama dy bg cream tu mmg mse mula pkai tu ilang . xsmpai 2ari naik balik lg tmbh bnyk n teruk sbb kesan steriod dlm cream tu . ank prtama sy dlu pn ad sejarah kne ekzema teruk mcm ni . kulit mengelupas juga kt bhagaian telinga berair.

Try lotion multipurpose shaklee, bagus juga tu utk baby/adult yg ada gatal2/ezcema.

Cuba mandi kan dengan syampu bedara... Kdg2 elok untuk baby atau dewasa..

Cuba tgk testimoni herbal blend shaklee, sye tgk cream tu okay utk baby..

Alhamdulillah.🤲 selepas menggunakan hooneymommy. 018.386.7211

Better bawa klinik sis nanti dia bagi ubat

Sy sarankan sapu baby oil saja