Breast Pump

Hai mommy I’m currently dilemma what type of breast pump should i buy, 1st timer. Any suggestion please?

1 Balas

Kalau awk bekerja, pam tu preferrable : Rechargeable Double breast pump Use with handsfree Silent Hand carry ( xgedabak) Cth: cimilre, youha, spectra 9+ If tak bekerja, pump tu better kalau : Single/manual sbb anak sntiasa di sisi No need double breast pump. Seboleh2nya bg direct kt anak Cth: avent manual pump and any single pump. Yg penting, mana2 pump pun beli, jaga jadual pam dan pemakanan. Bnykkn minum air masak. Konsisten pam. If suri rumah and anak x slalu mnyusu wpun dah offer kt dia, kena juga pam utk elakkan susu drop Pam sekadar hilangkan bengkak je. Risau jadi oversupply; susu jd cair pulak nnti.