Baby kecil masa 27 minggu

Hai mommy, dr cakap baby saya kecik 800g++ masa 27 minggu, tapi berat saya naik 1.4kg. Tau tak cara macamana nak besarkan baby without berat kita yang naik?

12 Balas

sy time 28week berat baby 1.3kg dan dlm range normal pembesaran...sy mmg mnum susu anmum vanilla tanpa gula tambahan dr start prgnent lg..berat bdan sy pn naik sama jgk..mgkin puan blh cuba mnum susu utk ibu hamil utk dptkan zat utk pmbesaran baby puan..hrap membantu yer