breastpump

hai mommies..nak tanya ade tak mommies yg pakai breastpump jenama real bubbe atau momo house?berbaloi tak beli?boleh pakai lama ke?

2 Balas

sya pkay real bubbe ok xdk msalh...hrga pon mampu milik...sya pkay msa dlm pntg smpy skrg ok lgi...pump pon cepat cma bising skit la time pump tu...klu baby dh besa xpa dh...klu sis nk breastpump yg kurg bunyi da...try caqi kt shoppee

5y ago

oyeke..thanks sis..sy cari yg mampu milik n boleh pakai lama..sbb nanti nak kerja so kalau boleh nk cari yg mampu milik n mudah