Normal or blighted ovum

Hai mommies. Sy sekarang dh 7 minggu. Gmbar scan kat bawah ni ada kemungkinan blighted ovum tak? Gmbr masa scan 5 minggu 5 hari & 7 minggu. Nmpk kantung makin besar cuma janin tak nampak lagi. Saiz kantung pun tak sama dgn LMP. Setakat ni sy takde bleeding or spotting. Sakit2 perut pun takde. Sy first pregnancy. 2 tahun ttc. Mmg sgt risau dan pikir macam2 selagi tak nampak janin. DR belum diagnosed blighted ovum la. Cuma kena scan lgi 2 minggu

Normal or blighted ovum
20 Balas

Kalau 5mnggu mnkin ya tk nmpk bby lg tp klu 7mnggu pnglman sy dah nmpk .awk fkir postif sja insya allah smua urusn awk d prmudahkn

1y ago

Amin 🤲🏻 terima kasih