Family planning

Hai mommies! Any suggestion pil perancang for bf mom? Mind to share your experience ?

6 Balas

Merancang sendiri..sy download apps my tracker..dr apps tu kita boleh tahu masa subur kita bila..

5y ago

Ohh, saya pun sebenarnya nak plan sendiri jugak. Tp sbb setiap kali check up kat kk, nurse and doc asyik tanya and bagi warning. Haha risau terbabas katanya bila ckp nak rancang sendiri 😂. Thank you sis for the sharing