Pregnant anak lelaki, suami kurang minta bersama

Hai mommies semua. Nak tanya laa memang kalau kita pregnant anak lelaki suami macam kurang nafsu ke cm mne? Sebab masa pregnant first baby perempuan suami banyak kali je minta bersama. Tapi sekarang macam takde pun. Saya kesian kat dia je. Sy kadang terpikir dia menyampah kat saya ke? Hahaha 😂😂😂

4 Balas

Sy pun pregn baby boy..sy pun rasa benda sama... husband kata kesian tengok sy..ke Sy je jd kuat nafsu😂skrg 30w5d

2mo ago

kita kuat nafsu sb sya alami

haha sy pregnant laki ke pmpuan...suami tetap minta mcm biasa...takde beza pun

2mo ago

Hehe okay la tu. Sy nnti dh masuk 8 bulan kena minta jugak ni, bgi nk senang bersalin.. Mudah mudahan

sy prgnant bby boy. husb mintk je selalu🤣 2hari je kene charge hahaha

Anak tak bersalah 😅 Takde kaitan pun. Pregnancy hormones biasa la tu

2mo ago

Haha okay sis. Perasaan sy agaknya.