Shopping online @ di kedai?

Hai mommies. Selalu mommies semua beli brg2 baby online atau kat kedai ye? Brg2 ape ye yg selalunya lagi murah beli online brbanding kat kedai? Sy sekarang kandungan ke 3 tapi yang 2 sebelum ni takde rezeki so takde pengalaman lagi shopping brg2 baby. Sekarang baru nak survey & buat list untuk prepare bajet?

2 Balas

Shopping dekat pasaraya cm aeon ad jgk baju bby y murah tgk lh jenama ap y puan nk beli dan kedai bby brg spti pump susu dll pun ad..dan online cm shope murah kene pndai buat p bandingan hrga klau nk jimat..time expo bby..beli sikit2 baru xrasa sgt duit bnyk kluar