Shopping online @ di kedai?

Hai mommies. Selalu mommies semua beli brg2 baby online atau kat kedai ye? Brg2 ape ye yg selalunya lagi murah beli online brbanding kat kedai? Sy sekarang kandungan ke 3 tapi yang 2 sebelum ni takde rezeki so takde pengalaman lagi shopping brg2 baby. Sekarang baru nak survey & buat list untuk prepare bajet?

2 Balas

Sy suka beli online.😘.ade yg beli kat lazada,shoppe and marketplace..so far shoppe la okay..murah hihihi tapi kena pastikan tgk feedback dulu kalau tak kang dia anta brg lain😂😂😂😂tapi ade jgk yg beli kat giant..murah jgk🥰