Sembelit

Hai mommies. Saya hamil 5 minggu ++, pregnancy yg pertama. Sblm hamil, saya amalkan detox. Tp atas nasihat semua saya bhenti detox bila dpt tau saya hamil. Saya ambil ubat ni utk lawas. Beli dkt farmasi. Dan sy bgtau jg dorg yg saya hamil 5 mingggu. Hrp mommies sekalian dpt kongsi dgn saya bgmana atasi mslh sembelit ni. Sbb buah buahan dan yogurt lgsg x membantu. ?Tq semua.

Sembelit
23 Balas

Kalau sembelit jagan teran takut nnti baby terkeluar klu baby x kuat. Banykkan minum air kosong n mkn buah prun