manual silicone breast pump

Hai mommies. Nak tanya siapa pernah guna, ok tak guna breast pump ni? Ok tak dia punya suction? Kot slow sgt nnti susu tak keluar ke ? Sbb sy suri rumah je, ingat nk beli kot nnti susu bengkak ke boleh guna. Nk pakai yg auto tu plk kalau ibu bekerja sesuai la kot ?

manual silicone breast pump
15 Balas

Hi sy guna,ok pump mcm ni,,sgt membantu..cara guna dia kena betul,baru dia suction kuat,boleh tgok youtube cara guna collector milk yg betul