manual silicone breast pump

Hai mommies. Nak tanya siapa pernah guna, ok tak guna breast pump ni? Ok tak dia punya suction? Kot slow sgt nnti susu tak keluar ke ? Sbb sy suri rumah je, ingat nk beli kot nnti susu bengkak ke boleh guna. Nk pakai yg auto tu plk kalau ibu bekerja sesuai la kot ?

manual silicone breast pump
15 Balas

Oh yg ni milk collector bgus bnda ni..bila ank nyusu dkt sebelah sis.letak dkt breast sebelah nti susu akn turun dan pnuh dkt dlm tu..blh ulang kmbali dkt sblh breast yg dh ank isap bila nk bg ank dkt yg kita letak milk collector..nti.lelm dpt byk susu as stok 😉