Baby gerak awal ????

Hai mommies .. nak tanya betul ke 17 weeks 2 days dah boleh boleh rasa baby gerak ? I means bukan gerak2 macam tendang but kita rasa sebab dalam perut kita kan ada pergerakan halus macam tu .. kerap tau rasa sekarang ni .. btw ni anak first .. ada x mommies yg ada pengalaman sama ? Pergi klinik pun nurse tanya dah rasa bby gerak ke ? Saya iakan jelaa sebab memang ada rasa .. we knows our body kan 😁#ingintahu #bantusharing #firstmom #firstbaby

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya masa anak 1st pon masa 18mnggu rasa. pastu hilang. saya keje klinik, tanya doktor kenapa da xde rasa pergerakkan baby, doktor kata belom lg, anak 1st 20mnggu baru betul2 rasa. kurang dr tu angin je sebenarnya