Baby gerak awal ????

Hai mommies .. nak tanya betul ke 17 weeks 2 days dah boleh boleh rasa baby gerak ? I means bukan gerak2 macam tendang but kita rasa sebab dalam perut kita kan ada pergerakan halus macam tu .. kerap tau rasa sekarang ni .. btw ni anak first .. ada x mommies yg ada pengalaman sama ? Pergi klinik pun nurse tanya dah rasa bby gerak ke ? Saya iakan jelaa sebab memang ada rasa .. we knows our body kan 😁#ingintahu #bantusharing #firstmom #firstbaby

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy sis baby gerak time 17w, first rasa confuse jugak sbb first baby kan, org ckp first baby selalu gerak kalau 20w ke atas. Sampai skrg aktif je Alhamdulillah 😍🥰