Cara nak hilangkan sakit bahagian belakang

Hai mommies.. Nak tanya, ada tak yg pernah mengalami sakit belakang bahagian atas punggung tu? Saya taktau nak explain macam mana sakit tu.. Masa jumpa doc, doc cakap normal.. tapi serius sakit dah berminggu tak hilang.. bila dah baring, nak bangun tu rasa sakitnya, masa nak mencangkung pun sakit.. Baru 10weeks..

12 Balas

normal sis lg2 klau asik duduk lame je smase dlm kreta atau lipat kain . ahahah . jgn risau sis . mmg ibu2 mengndg akn alami hal mcm tu . sy dlu lg teruk tibe2 sakit lutut dua dua kaki . nk solat pon susa . seksa ny mse duduk nk brdiri tu . tpi skrg xd dh sakit lutut . Alhamdulillah . pinggang je yg sakit ari2 abb dh 30week . klau xslesa sgt trpkse mtk suami urut kn tpi slow2 jela jgn kuat2 plak . ihihi