share pendapat?

Hai mommies. Nak minta pendapat. Skrg sya flu + gastrik. Sejak mengandung ne,gastrik makin menjadi2. Makan salah,tak makan salah. Stiap hari terpaksa hadap perut yg tak selesa. Ada apa2 cadangan ubat atau ubat kampung yg boleh bantu kurangkan gastrik? Btw,kandungan sya baru 2bulan. Harap mommies dpt bantu?

5 Balas

Sye penah kene mse 10w. Seminggu kene on off. Doc nasihat mlm sbelum tido biasakan minum susu, sikit sebanyak bole kurangkan rase sakit. Lepastu kene mkan secara kerap dlm kuantiti yg sikit. Kurangkan makan pedas dan mkan slow2. 2 jam sbelum tido jgn mkan berat. Harap2 dpat membantu 🤗