Tak BAB berhari haru

Hai mommies.. Kalau bayi 1 bulan 18 hari berak sekali je dalam 3 4 hari tu biasa ke? Saya bagi susu badan plus formula, tapi susu formula tu 60ml ke 120 ml je sehari. Selalu tu kerap bagi susu badan. Saya first mom, risau.. Tolong share pengalaman please. #bantujawab #firstmom #SeriusTanya

1 Balas

normal tu sis. sbb baby kalau bf+formula at least dlm seminggu tu kena ade sekali dia berak. ank sy pon sebulan lebih bf+formula, kdg berak 2 hari sekali. kdg 4 hari sekali.