Gender baby

Hai mommies. Gender baby sy boy ke girl? Sbb doc pun konpius. Sbb nmpk mcm burger , kdg mcm telur.. Bnyk dah doc ckp bnde sama. Sy klau boleh mengharapkan boy.. Sbb girl dah ada..😅

Gender baby
8 Balas

mcm girl tp tktau la. cuma tkleh berharap sngt. mcm sy pn mula² teringin boy, last² scan girl. alhamdulillah tetap syukur baby sihat

Bukn doc je confius.. sy pun confius girl ke boy ni.. tpi mcm girl

mungkin girl sbb dia kepit.biasa kepit² ni girl.

10mo ago

tapi bila tgok balik mcm boy pun boleh jugak sbb mcm kalau telur kan besar mcm tu.heheh sy pun naik pening.nnti dah bersalin update sini lagi ya bgtau result sebenar dia 😅

slalu nya ada garis terang mcm tu ,girl..

girl tu..

mcm girl

Girl